-
نویسندهنوشتهها
-
۱۹ شهریور، ۱۳۹۲ در ۱۰:۰۱ #78981zghasemiمشارکت کننده
در خرما، مقداری نیز فیبر غذایی موجود است، فیبر موجود در خرما برای سلامت دستگاه گوارش و تغذیه بسیار مناسب است، علاوه بر آن خرما حاوی کاروتنوئیدها یا موادرنگی است که پیشساز ویتامین A و آنتیاکسیدان محسوب میشود و جلوی ضایعات و سرطانی شدن سلولها را میگیرد.
خرما در درمان یبوست، اختلالات رودهای، مشکلات قلبی، ضعف جنسی و اسهال مفید است و جزو مواد غذایی ملین به شمار میآید.
به همین دلیل برای افرادی که از یبوست رنج میبرند، مفید اعلام شده است، برای اینکه هر چه بهتر و بیشتر از این خاصیت خرما استفاده کنید، بهتر است خرما را یک شب کامل در آب خیس دهید، صبح روز بعد خرماهای خیس خورده را مانند شربت مصرف کنید.
بعضی از انواع نخلها میوهشان وقتی رطب هستند، چیده و استفاده میشود؛ مثل رطب مضافتی و کبکاب «زرد طلایی» و بعضی دیگر باید بعد از مرحله رطب، 20 روز در گرمای خرماپزان مناطق گرمسیر بر سر نخل بماند تا نیمه خشک شود که به آن خرما میگویند، مثل خرمای نیمه خشک زاهدی و پیارم؛ البته بعضی از انواع خرماهای نیمه خشک را کاملاً خشک کرده و به بازار میفرستند.
طبع خرما گرم و خشک است؛ برای رفع خشونت و نرم کردن سینه 50 گرم خرما در یکهزار گرم آب جوشانده صاف کرده روزی دو تا سه استکان بخورید، البته این برای افراد سرد مزاج بسیار خوب است، برای تقویت کلیه از شربت فوق استفاده کنید، کسانی که درد کمر یا درد مفاصل دارند، میتوانند از شربت خرما که در شماره دو آمده است، استفاده کنند، اگر خرما با شنبلیله خورده شود برای سنگ مثانه مفید است.
برای تقویت نیروی جسمانی خرما را در شیر تازه خیس کرده کمی دارچین بزنید و صبح به عنوان صبحانه بخورید و سپس کمی شیر بالای آن میل کنید، البته برای گرم مزاجان زیاد خوب نیست، کسانی که میخواهند، سنگ مثانهشان خرد شود از دمکرده آن استفاده کنند.
کسانی که یبوست دارند، سعی کنند در هنگام استفاده از دمکرده خرما از غذاهای ساده و ملین استفاده کنند، به خاطر وجود ویتامین B در خرما میوه خوبی برای تعادل اعصاب و نیز سبب رشد است، فسفری که در خرما وجود دارد سبب سر زنده نگهداشتن سلولهای عصبی میشود، برای کمبود آهن بسیار مفید است.
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.