خواص خرمالو

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #86364
    ezamani
    مشارکت کننده

    [align=justify]خرمالو، میوه‌ای است که می‌توان آن را خام یا پخته خورد. طعم آن قبل از این که کاملا برسد، کمی تلخ و گس است زیرا میزان تانین (نوعی پلی فنولز) موجود در آن بالاست.
    با رسیدن میوه، میزان تانین تغییر پیدا می‌کند و مزه تلخ آن از بین می‌رود.
    خواص:
    ▪ کاتکینز، نوعی آنتی اکسیدان این میوه، دارای خاصیت ضدالتهابی و ضدعفونی است.
    ▪ ویتامین A، بتاکاروتن، لیکوپن، لوتئین، زیزانتین و کریتوزانتین نوعی آنتی اکسیدان در خرمالو بدن را در برابر روند پیری و بیماری محافظت می‌کند.
    ▪ ویتامین C موجود در آن، بدن را در برابر عوامل عفونی و رادیکال‌های آزاد مقاوم می‌کند.
    ▪ خاصیت انقباضی دارد و از اسهال پیش‌گیری می‌کند و باعث کاهش تعریق می‌شود و خون‌ریزی را کند یا متوقف می‌کند.
    ▪ پوست این میوه حاوی فیتوکمیکال است و از سلول ها محافظت می‌کند.
    ▪ این میوه دارای میزان زیادی انواع شکر مانند گلوکز و فروکتوز است.
    ▪ ماسک خرمالوی له شده، زرده تخم مرغ و آب لیمو برای پاک سازی منافذ پوست و رفع چین و چروک مفید است.[/align]

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.