خواص خرمالو

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #71615
    hooshmand
    مشارکت کننده

    مصرف خرمالو معده را تقویت می کند.. خرمالو دارای ویتامین های A,B,C اشتها آور و برای تقویت معده به کار می رود. این میوه همچنین برای کبد و کلیه مفید است و کم خونی را برطرف می سازد و جهت تسریع در رشد کودکان میوه مناسبی است. آب خرمالوی نارس برای پایین آوردن فشار خون بالا بسیار موثر است. برای تسریع و رسیدن میوه خرمالوی نارس ، پس از چیدن می توان در کنار آنها یک یا دو عدد سیب درختی قرار داد

    خرمالو بهترين پاك كننده ي كبد و كليه هاست.
    _ميوه ي نارس خرمالو گس است و تانن زيادي دارد.
    _خرمالو داراي ويتامين آ ، كاروتن، كلسيم، گوگرد و فسفر مي باشد كه بخشي از ويتامينها و املاح معدني بدن را تامين مي كند.
    _از آنجايي كه مواد قندي موجود در خرمالو از نوع لوكز و گلوكز است براي مبتلايان به مرض قند (ديابت) ضرر چنداني ندارد.
    _از مخلوط كردن مقداري آرد برنج يا لعاب برنج با 5 عدد خرمالوي خشك(كه بر اثر حرارت و يا دود آتش خشكانده ايد) و پختن آن با بخار ، مخلوطي بدست مي آيد كه خوراندن آن به كودكان براي اسهال خوني آنها مناسب است.
    _براي درمان درد زانو ، مي توانيد چند عدد خرمالو را پخته (درون فر يا تنور) سپس آن را له كرده و به صورت ضماد بر روي زانوها قرار دهيد و روي آن پارچه كرباس آب نديده ببنديد و استراحت كنيد.
    _براي درمان اسهال خوني 300 تا 500 گرم ميوه ي رسيده ي خرمالو را صبح ناشتا ميل كنيد.
    _دانه ي ميوه ي خرمالو را اگر كوبيده و به صورت گرد درآوريد ، سپس ميل كنيد، سنگ كليه و مثانه رادفع مي كند.
    _خوردن ميوه ي خرمالويي كه روي درخت رسيده باشدسينه را نرم مي كند.
    _براي درمان سرفه هاي سمج و تنگي نفس مي توانيد از جوشانده ي كاسبرگهاي خرمالو استفاده كنيد

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.