فلفل دلمهای حاوی اسید فولیك است و این ویتامین از گرفتگی رگها و بروز بیماریهای قلبی به خصوص در بیماران دیابتی جلوگیری میكند.
فلفل دلمهای سرشار از ویتامین C و A است كه آنتیاكسیدانهایی قوی هستند و بر روی رادیكالهای آزاد كه روی سلولها اثر تخریبی دارند، تاثیر میگذارند و فلفلدلمهای رنگیتر (زرد و قرمز) حاوی بتاكاروتن بیشتری است.
فلفل دلمهای به دلیل داشتن ویتامین A به تقویت چشمها كمك میكند و مصرف منظم این ویتامین تا حد زیادی از بروز شب كوری و آب مروارید پیشگیری میكند.
به غیر از ویتامین A لوتئین و گزانتئن موجود در فلفل دلمهای نیز در كاهش احتمال بروز آب مروارید چشم نقش دارند كه در فلفل دلمهای به مقدار زیاد وجود دارد.
اسید فولیك (فولات) كه یكی از ویتامینهای گروه B است كه باعث كاهش مادهای به نام هموسیستئین در خون میشود. افزایش بیش از حد این ماده میتواند باعث تخریب رگهای خونی و افزایش احتمال سكته قلبی شود.
فیبر موجود در فلفل دلمهای نیز میتواند كلسترول خون را كاهش دهد و حملههای قلبی و سكته را كاهش میدهد.
فلفل دلمهای را میتوان به صورت خام در سالاد خرد كرد و بلافاصله بعد از خرد كردن فلفل دلمهای آن را مصرف كرد، زیرا ویتامین C وقتی در معرض هوا قرار بگیرد (با خرد كردن)، از بین میرود.