-
نویسندهنوشتهها
-
۱۱ شهریور، ۱۳۸۹ در ۰۲:۱۰ #66472Zohre Azimiمشارکت کننده
اين ميوه مناطق گرمسيري منبع غني از ويتامين ث كه يك آنتي اكسيدان قوي است و همچنين آنزيم بروميلين (Bromelain) مي باشد. هر دوي اين تركيبات در سلامت بدن و تسريع بهبودي نقش بسيار مهم و مؤثري را ايفا مي كنند.
– آنزيم بروميلين، يك ضدالتهاب طبيعي است كه داراي اثرات بسيار مفيدي بوده و در بيماران به تسريع روند درمان كمك مي كند. اين ضدالتهاب طبيعي قوي، در تسكين علايم التهاب مفاصل بسيار مؤثر است. علاوه بر اين چنانچه بطور تازه مصرف شود، مي تواند منجر به بهبود عملكرد هضم شود و اختلالات هضمي را در صورت وجود، از بين ببرد. زيرا اين آنزيم موجب شكسته شدن پروتئين ها به مولكولهاي سازنده آنها يعني اسيدهاي آمينه شده و بدين ترتيب بر عمل هضم تأثيرگذاشته و منجر به بهبود آن مي شود.
– علاوه بر اين آناناس يكي از منابع غني ويتامين ث است. اين ويتامين به دليل آن كه يك آنتي اكسيدان قوي است، موجب حفاظت از بدن در مقابل زيانهاي ناشي از راديكالهاي آزاد مي شود و به تقويت سيستم دفاعي بدن كمك مي كند. همچنين، موجب سنتز بافت و بهبود زخمها در صورت وجود، مي شود. لازم به ذكر است كه اين ويتامين از جمله ويتامينهايي است كه به سوخت و ساز چربي ها، كلسترول، جذب آهن و سنتز اسيدهاي آمينه كمك كرده و از بروز سرماخوردگي و انواع عفونت جلوگيري مي كند. در ضمن، ساخت كلاژن كه از اولين واحدهاي سازنده پوست است، از اعمال اصلي فيزيولوژيكي اين ويتامين است.
از آنجا كه آناناس، منبع غني اي از ويتامين ث است، مصرف آن علاوه بر اثرات مفيد گفته شده از التهاب لثه ها و بافت دندان جلوگيري مي كند. علاوه بر اين، ويتامين ث موجب افزايش توانايي بدن در مقابله با باكتري ها و سمومي مي شود كه مي توانند منجر به بيماري هاي لثه شوند.
– 78 گرم از آناناس تازه حاوي 38 كالري انرژي، 10 گرم كربوهيدرات، صفر گرم پروتئين، چربي، كلسترول، 1 گرم فيبر خوراكي، صفر ميلي گرم سديم وآهن، 89 ميلي گرم پتاسيم، 16 ميلي گرم ويتامين ث و كمتر از يك درصد حاوي ويتامين هاي A و اسيدفوليك و كلسيم است.
– براي مصرف آناناس سعي كنيد انواع تازه آن را به جاي انواع كنسرو شده يا آب آناناس انتخاب كنيد. زيرا در طي فرايند كنسرو كردن، مقدار زيادي از ويتامين ث و آنزيم بروميلين موجود در آناناس از بين مي رود.
– هميشه براي انتخاب يك آناناس رسيده و مطلوب، از حس بويايي خود استفاده كنيد چرا كه آناناس تازه و رسيده داراي عطري بسيار خوش است. از خريدن يا انتخاب آناناسي كه بوي مطبوعي ندارد و روي پوست آن لكه هاي تيره رنگي وجود دارد، اجتناب كنيد. نگهداري آناناس در دماي اتاق مي تواند به رسيده تر شدن و خوشمزه تر شدن آناناس كمك كند.
– آناناس را مي توانيد به شكلهاي مختلف مصرف كنيد. به عنوان مثال مي توانيد آناناس تازه را به همراه مخلوط ديگر ميوه ها مصرف كنيد يا آب آناناس را به همراه ديگر آبميوه هاي طبيعي مثل آب سيب يا پرتقال بنوشيد كه بسيار گوارا و مغذي هم خواهد بود. علاوه بر اين آب آناناس براي ترد شدن گوشت بسيار مناسب است. بنابراين مي توانيد به منظور ترد كردن گوشت از آب آناناس استفاده كنيد.
آناناس كنسرو شده را نيز مي توانيد به عنوان سالاد يا دسر مصرف كنيد يا آن را به ماست، پنيز يا حتي به انواع ساندويچ و پيتزا بيفراييد و مصرف كنيد. -
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.