-
نویسندهنوشتهها
-
۲۳ مهر، ۱۳۹۳ در ۱۰:۲۷ #86187
ezamani
مشارکت کننده[align=justify]انجیر یکی از قدیمی و پرخاصیتترین میوهها است. سابقه تاریخی مصرف این میوه را در میان مردم متمدن میتوان در هزاران سال قبل جستجو کرد. نام این میوه علاوه بر کتب آسمانی، در بسیاری از کتابهای تاریخی نیز ذکر شده است. اصالت انجیر مربوط به خاورمیانه و منطقه مدیترانه است. این میوه روزگاری در میان مردم یونان از چنان ارزش و منزلتی برخوردار بوده است که به موجب قوانین، صادرات آن ممنوع اعلام شده بود.قندهای طبیعی، مواد معدنی و فیبرهای محلول به میزان زیادی در انجیر موجود هستند. انجیر منبع خوبی از مواد معدنی نظیر پتاسیم، کلسیم، منیزیم، آهن، مس و آنتیاکسیدانهایی نظیر ویتامین A، K و E است که با افزایش سلامت کلی بدن ارتباط مستقیم دارند. انجیر را به دو شکل تازه و خشک میتوان در بازار یافت. البته انجیر تازه تنها در فصول گرم سال موجودند، به همین دلیل هم مصرف انجیر خشک میان مردم متداول است. در هر 100 گرم انجیر خشک، 249 کالری، 3/3 گرم پروتئین، 9/0 گرم چربی، 69 گرم کربوهیدرات و 6/5 گرم فیبر وجود دارد. این مقادیر در انجیر تازه به ترتیب 80 کالری، 3/1 گرم پروتئین، 3/0گرم چربی، 3/20 کربوهیدرات و 2/2 گرم فیبر است.[/align]
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.