[align=justify]متخصصان تغذیه دستکم 13 نوع مختلف از ترکیبات فلاونوئیدی را در اسفناج پیدا کردهاند که به عنوان آنتی اکسیدان عمل میکنند و خواص ضد سرطانی دارند. بعلاوه کاروتنوئید موجود در اسفناج و سایر سبزیجات برگ پهن و سبز برای مقابله با سرطان پروستات در انسان مفید هستند.
اسفناج همچنین سرشار از منیزیم است و این ماده معدنی نیز میتواند در کاهش فشارخون بالا موثر بوده و در نتیجه بدن را در برابر ابتلا به بیماریهای قلبی محافظت کند.
برخی از مهمترین خواص اسفناج برای حفظ سلامت بدن به شرح زیر است:
– اسفناج سرشار از ویتامین A است که به سلامت پوست و چشمها کمک میکند.
– پپتیدهای موجود در این سبزی به کاهش فشار خون کمک میکند.
– اسفناج یک منبع غنی از آنتیاکسیدانهای قوی از جمله بتاکاروتن و ویتامین C است.
– ویتامین K موجود در این سبزی مانع از شکستگیهای استخوانی میشود. ویتامین K همچنین به رشد سالم دستگاه عصبی و فعالیت مغزی کمک میکند[/align]