خنده در بیماران دیابتی باعث کاهش کلسترول و بیماری های قلبی عروقی می شود

در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #69918
    farzaneh negahban
    مشارکت کننده

    محققین امریکایی تاثير خنده را بر ۲۰ بيمار ديابتي با فشار خون و چربي خون بالا مورد آزمايش قرار دادند.
    هر دو گروه از داروهاي ديابتي استفاده می کردند. محققان اين بيماران را براي ۱۲ ماه تحت نظر گرفته و خون آنها را براي تشخيص ميزان هورمونهاي اپي نفرين و نوراپي نفرين، HDL ، سیتوکین های التهابي و پروتئين C-reactive آزمايش کردند.
    يکي از اين دو گروه به همراه داروهاي تجويزي، به مدت ۳۰ دقيقه به تماشاي برنامه‌هاي طنز مي‌پرداخت.
    پس از يک سال،در ۲۶ درصد از گروه خنده، سطوح بالاي HDL در خون مشاهده شد، در حالي که در گروه دوم اين افزايش تنها در سه درصد رخ داد.
    پروتئين مضر C-reactive نيز ۶۶ درصد در گروه خنده کاهش يافت. در حالي که در گروه دوم ميزان کاهش تنها ۲۶ درصد بود.
    این مطالعه تاثیر شگفت آور شاد بودن و خندیدن را در برابر بیماری ها به روشنی نشان داد.

    April 18, 2009 sourced from American Physiological Society

    #96923
    madjd
    مدیرکل

    خنده به همراه درمانهاي رايج تاثير قابل توجهي در وضعيت بهبودبيماران ديابتي ايجاد مي کند.
    دانشمندان امريکايي پس از يک سال تحقيق در خصوص تاثير شوخي و خنده بر بيماران به اين نتيجه جالب رسيده اند.
    گروهي از محققان دانشگاه لاما لينداي کاليفرنيا به سرپرستي لي برک متخصص پيشگيري از بيماريها و استنلي تين متخصص سرطان طي سخناني در کنفرانس جامعه فيزيولوژيستهاي امريکا در نيواورلئان نتيجه بررسيهاي خود را اعلام کردند.
    بر اساس اين گزارش تاثير خنده بر سلامتي انسان از بيست سال پيش مورد توجه دانشمندان قرار گرفته است. در سالهاي هفتاد نورمان کازينس نويسنده و خبرنگار با انجام ازمايش روي خود توجه مردم را به اين مسئله جلب کرد و از تاثير برنامه هاي طنز تلويزيون بر درمان بيماري اش خبر داد.
    لي برک و همکارانش در سال هزار و نهصد و هشتاد اعلام کردند خنده تاثير مثبت بسيار زيادي بر جسم انسان دارد و موجب افزايش هفتاد و دو درصدي هورمونهاي بتا اندروفين مي شود که با بهبود روحيه در ارتباط هستند و بر اثر ان هورمون مسئول بهبود سيستم ايمني انسان هم هشتاد و هفت درصد بيشتر مي شود.
    علاوه بر اين انها متوجه شدند که خنده ميزان هورمونهاي مرتبط با اضطراب و هورمونهاي کورتيزول و ادرنالين را که روي سيستم ايمني تاثير دارند کاهش مي دهد.
    برک و تين در تازه ترين تحقيقات تاثير خنده را بر بيماران ديابتي که در معرض خطر نابينايي، اسيب قلبي و عروقي و ساير بيماريهاي مربوط به سيستم عصبي و ايمني قرار دارند مورد بررسي قرارداده و متوجه شده اند که خنده موجب افزايش ميزان کلسترل مفيد مي شود که بر خلاف کلسترل مضر خطر بيماريهاي قلبي عروقي را در حد قابل توجهي کاهش مي دهد.
    دانشمندان طي اين ازمايش بيست فرد مبتلا به ديابت و فشار خون را به دو گروه تقسيم کردند که هر دو تحت درمان معمولي ديابت و فشار خون قرار داشتند اما گروه دوم روزي سي دقيقه برنامه فکاهي تماشا مي کردند.
    در پايان ازمايش يعني پس از دوازده ماه محققان مقدار هورمونهاي استرس و کلسترل مضررا در بدن داوطلبان اندازه گرفتند و متوجه شدند ميزان انها در اعضاي گروه دوم کمتر است و در حالي که کلسترل مثبت در بدن انها بيست و شش درصد افزايش يافته اين افزايش در گروه دوم تنها سه درصد است.
    به اين ترتيب دانشمندان معتقدند افزودن خنده به روشهاي استاندارد درمان استرس و ديابت موفقيت انها را در حد قابل توجهي افزايش مي دهد.

    #96924
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    به خاطر همینه که آمار ابتلا به دیابت در آلمانی بیش از دیگر کشورهای اروپاییه ! بس که عبوس و سردند و خیلی کم می خندند !

    #96949
    nikbakht
    مشارکت کننده

    جالب بود .خندیدن خیلی خواص مفید مختلفی بر روی سلامت بدن داره.

    #96950
    farzaneh negahban
    مشارکت کننده

    جمشیدی عزیز واقعا نکته جالبی اشاره کردین

در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.