خطر کم خونی در گیاه خواران

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #68534
    farzaneh negahban
    مشارکت کننده

    پروتئین حیوانی عموما دارای یک تعادل مطلوب بین اسیدهای آمینه ضروری بوده و ارزش بیولوژیکی بالایی دارند،برعکس آن اکثر پروتئینهای گیاهی فاقد یک یا چند اسیدآمینه ضروری می باشند.بنابراین ارزش بیولوژیکی پروتئینهای گیاهی به علت محدودیت در اسیدهای آمینه ،کم است،با این حال اگر تعادل رژیم گیاه خواری در دریافت منبع مختلف گیاهی، حبوبات،غلات،مغزها و سویا حفظ شود، کمبود پروتئینی و اسیدهای آمینه مشاهده نخواهد شد. اصول راهنمای AHA (انجمن قلب امریکا)در این این مورد اینها هستند:
    به مقدار کافی پروتئین بخورید، میتوانید سویا را به غذاهایتان اضافه کنید
    به مقدار کافی مغزها،غلات کامل و بنشن جات مصرف کنید
    مقدار زیاد اسفناج، میوه های خشک شده،لوبیا و غذاهای غنی شده با آهن بخورید
    غذاهای غنی شده با ویتامینB12 یا یا مکمل دریافت کنید

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.