خطر مصرف کربوهیدرات ها در بروز مشکلات حافظه ای

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #75329
    farzaneh negahban
    مشارکت کننده

    بر اساس یک مطالعه جدید، سالمندانی که مقدار زیادی قند و کربوهیدرات مصرف می کنند، در معرض خطر بالای اختلال شناختی خفیف قرار دارند. بر اساس این مطالعه، افراد مسنی که قند و کربوهیدرات بیشتری مصرف می کنند، مشکلات فکری و حافظه ای بیشتری نیز دارند.پژوهشگران کلینیک مایو در روچستر عادات غذایی 940 فرد 70 تا 89 ساله را که در شروع مطالعه سابقه هیچ نوع مشکلات شناختی نداشتند، مورد بررسی قرار دادند
    بررسی ها نشان داد، كساني كه بالاترين ميزان مصرف كربوهيدارت‌ را داشتند تا 9/1 برابر بيشتر از گروه مصرف‌كننده كمترين ميزان كربوهيدرات‌ در معرض ابتلا به اختلالات شناختي خفيف قرار دارندو افراد با بالاترین میزان مصرف قند نیز نسبت به سایر افراد 5/1 برابر احتمال ابتلای بیشتری به اختلال شناختی دارند.
    پژوهشگران این مطالعه تاکید کردند مصرف بالای کربوهیدرات می تواند به متابولیسم گلوکز و انسولین در بدن آسیب زده و اگرچه قند منبع انرژی اصلی برای مغز است اما اعتدال در مصرف آن ضروری است.
    Journal of Alzheimer’s Disease,2012

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.