خطر مصرف زودهنگام شير گاو برای نوزادان

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #88084
    s.shahemi
    مشارکت کننده

    تغذيه با شير مادر تا سن دو سال حق هر كودكي است و نبايد او را زودتر از اين موهبت الهي محروم كرد. تحقيقات در زمينه تغذيه كودكان نشان مي دهد كه نبايد تا قبل از سن يك سال به كودك شيرگاو داد زيرا باعث بروز مشكلاتي به خصوص كمبود‌ آهن خواهد شد.

    خطر مصرف زودهنگام شير گاو

    به گزارش سلامت نیوز به نقل از قدس آنلاين؛ شير گاو حاوي مقدار بالا پروتئين هايي است كه اختلالات گوارشي و خطر اضافه وزن را در سن دوسالگي تشديد مي كند. از طرفي اين شير مقدار بسيار كمي اسيدهاي چرب ضروري را دارد كه اين چربي ها در رشد مغز و يادگيري مؤثر هستند. شير مادر تا يك سالگي بايد غذاي اصلي كودك باشد.

    به علاوه، مصرف زودهنگام شير گاو كودك را در معرض خطر كمبود آهن قرار مي دهد زيرا آهن موجود در آن در مقايسه با شير مادر 5% نسبت به 50% است. اين در حالي است كه كمبود آهن مي تواند عامل كم خوني، عفونت هاي مكرر گوش، حلق و بيني و اختلالات رشد رواني- حركتي باشد. كمبود آهن طولاني مدت بين 6 تا 12 ماهگي در ضريب هوشي كودك در سن 2 تا 3 سال و توانايي يادگيري در 4 تا 6 سال تاثير مي گذارد.

    توصيه هايي براي پيشگيري از كمبود آهن كودكان

    براي پيشگيري از كمبود آهن، مادر باردار بايد روزانه بيشتر از 15 ميلي گرم آهن دريافت كند.
    تغذيه با شير مادر حتما توصيه مي شود.
    در صورت عدم تغذيه با شير مادر،‌ شيرخوار بايد از شيرهاي مخصوص غني شده از آهن حداقل تا يك سال و ترجيحا تا 3 استفاده كند.
    تا پيش از يك سالگي به هيچ وجه نبايد شير گاو مصرف شود.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.