خطر مصرف‌ جگر در دوران‌ بارداری

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #74295
    pahlevani
    مشارکت کننده

    با توجه به حجم بالای ویتامین A در جگر، مصرف بالای آن خطر مسمومیت را به دنبال دارد و در برخی کشورها مصرف آن در دوران بارداری ممنوع شده است.
    حد مجاز استفاده از ویتامین A در زنان پنج هزار واحد و در زنان باردار ۶ هزار واحد در روز است که این میزان در رژیم غذایی روزانه و مکمل های تجویز شده در برنامه های مراقبت بارداری، دریافت می شود.
    ویتامین A به صورت محلول در چربی بوده، مقادیر اضافه آن از بدن دفع نشده و در کبد ذخیره می شود که در دوران بارداری، خطر بروز ناهنجاری سیستم اعصاب مرکزی و کلیه در جنین را به همراه دارد.
    رفع کمبود آهن یکی از دلایل توصیه به مصرف جگر است و مصرف گوشت، تخم مرغ و مکمل های آهن، منابع مناسبی برای تامین آهن مورد نیاز در بدن محسوب می شوند

    #98569
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    ممنون
    مسمومیت ناشی از مصرف بالای جگر در دوران بارداری می تواند منتهی به “سندرم لب شکری” در جنین شود .

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.