افرادی که رژیم سخت گیاهخواری دارند و از هیچ نوع گوشت و محصول حیوانی استفاده نمی کنند در معرض خطر تشکیل لخته خون و آترواسکلروز (سخت شدن رگ هت) قرار دارند و در نهایت این عامل می تواند موجب حمله قلبی و سکته شود.
کسانیکه گوشت مصرف می کنند در معرض خطر بیشتر ابتلا به انواع بیماری ههای قلبی نسبت به گیاهخوارانند اما این به معنی ایمنی کامل گیاهخواران نیست. رژیم گیاهخواری از لحاظ چند ماده مغذی مثل آهن، روی ، ویتامین ب 12 و امگا تری دچار کمبود است. در نتیجه میزان هموسیستئین در این افراد بالا رفته و چربی خوب کاهش می یابد و در نتیجه خطر ابتلا به بیماری قلبی در آنها افزایش می یابد.
Source: American Chemical Society
Article Date: 04 Feb 2011 – 0:00 PST