خشک کردن موز با امواج

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #76552
    m.abolfathi
    مشارکت کننده

    موز خشک یکی از تنقلات خوشمزه و پر خاصیته که می‌تونید مثل آجیل بخوریدش یا ازش برای تزئین کیک و دسرها استفاده کنید. خشک کردن موز توی مایکروویو خیلی راحته و مهمتر از همه اینکه برای تهیه این آجیل خونگی از مواد نگهدارنده استفاده نمی‌شه.

    برای درست کردن موز خشک، موزها رو به هر تعدادی که دوست دارید، پوست بگیرید و اونا رو به شکل حلقه‌هایی با ضخامت ۱ سانت ببرید.

    حلقه‌ها رو روی پایه فلزی مخصوص یا شیشه‌ی گردون دستگاه بچینید. بعضی از مایکروویوها ظرف مخصوص خشک کردن میوه دارن که می‌تونید از اونا استفاده کنید.

    درجه مایکروویو رو روی یخ‌زدایی بذارید و اجازه بدید موزها ۱۰ تا ۱۵ دقیقه با همین درجه داخل دستگاه بمونن. وقتی موزها به مرحله‌ای رسیدن که حالت چسبندگی داشتن، یعنی آماده شدن.

    بعد از این مرحله موزها رو روی توری سیمی مخصوص خنک شدن کیک بچینید و بذارید یه شب روی طوری بمونن.

    یه ظرف با در محکم پیدا کنید و موز خشک‌ها رو توش بریزید. قوطی رو جای خشک و تاریک نگهدارید. حالا به جای تنقلات مضر از این آجیل خونگی خوشمزه استفاده کنید.

    #99855
    s.samadi
    مشارکت کننده

    برگه موز واقعا خوشمزه است

    #99862
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    جالب بود، ممنون
    این روش فقط مختصه موزه؟!
    به نظرم بقیه میوه ها مثل کیوی ، هلو و غیره رو هم می توان به همین روش خشک کرد .

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.