خستگي و ضعف دوران روزه داری

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #77882
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    دليل: ساعت‌هاي طولاني ناشتاماندن باعث افت قندخون مي‌شود. بسياري از روزه‌داران به‌خصوص در روزهاي نخستين كه احساس ضعف زيادي دارند، در وعده افطار يا سحر مقدار مقدار زيادي خوراكي شيرين مي‌خورند تا گرسنگي‌شان برطرف شود اما خوردن موادشيرين باعث بالارفتن قندخون مي‌شود بنابراين انسولين ترشح خواهدشد. بعد از مدت كوتاهي، قندها داخل سلول‌ها نفوذ مي‌كنند و قندخون افت مي‌كند و فرد دچار ضعف و گرسنگي شديد مي‌شود.
    راه‌حل: مصرف كمتر موادغذايي حاوي قند‌هاي ساده در وعده سحري و افطار مي‌‌تواند تا حد زيادي از بروز خستگي و ضعف پيشگيري کند بنابراين سعي کنيد تا جاي ممکن از مصرف زولبيا و باميه، خرما و چاي شيرين خودداري کنيد و به جاي آن قندهاي پيچيده‌اي مثل نان سبوس‌دار يا ميوه و سبزي‌هاي حاوي فيبر و آب بخوريد تا تعادل الكتروليتي بدن برقرار شود و دچار افت قند و فشارخون نشويد.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.