هویج، یکی از بهترین مواد غذایی است که میتوانید در همه فصول آن را بخرید و مدت نسبتا زیادی از آن نگهداری کنید. اما فراوانی و در دسترس بودن هویج دلیل خوبی برای حیف و میل کردن آن نیست. اگر در خرید و نگهداری از این ماده غذایی کمی دقت کنید، از همه خواص این منبع غنی ویتامین A استفاده خواهید کرد.
موقع خرید، سالمترین هویجها را انتخاب کنید. هویجهایی که هنوز برگ سبز و تازهای رویشان دارند، خوشمزهتر هستند و بیشتر میمانند.
هویجهای باریک ترد و شیرینتر از هویجهای دیگر هستند. پس چه بهتر که این هویجهای قلمی را انتخاب کنید.
هویجی که رو به پلاسیدن است و حالت تُردی خود را از دست داده، به هیچ دردی نمیخورد. به زودی فاسد میشود و بخش عمدهای از ویتامینهایش را از دست داده است.
نکته مهمی که باید در نگهداری از هویجها به آن دقت کنید این است که آنها را در کنار سیب، موز و خربزه نگذارید. گاز اتیلن موجود در این میوهها، مزه هویج را تلخ میکند.
شکر موجود در این ریشه نارنجی رنگ یک جایگزین فوقالعاده برای کسانی است که در پی کم کردن شکر از رژیم غذاییشان هستند. میتوانید در تهیه نانها و شیرینیها از مقدار شکر کم کنید و به جای آن از هویج رنده شده استفاده کنید.