موافقم. محتوای قند بالای موجود در خرما، مشکلاتی را که دوستان ذکر نمودند را ایجاد می کند . ولی در پاسخ ها دیدم خیلی دوستان گفته اند که فیبر خرما اندک است ولی این طوری هم نیست برای مثال:
به گزارش باشگاه خبرنگاران و به نقل از پايگاه خبري هلث نيوز، متخصصان تغذيه مركز پزشكي نيواورلين امريكا با بررسي برخي مواد غذايي از قبيل خرما و شنبليله اعلام كردند، اين دو ماده غذايي در كنار ديگر مواد غذايي مانند جو و سيب زميني شيرين سرشار از فيبر است. فيبر موجود در خرما 10 تا 30 درصد بيش از آرد است،