خرما موجب كاهش سر دردهاي ميگرني ميشود.
ايرانيان سالانه 8 كيلوگرم خرما مصرف ميكنند كه مصرف خرما در جاهايي از كشور كه توليد ميشود، بيشتر است.
در كشور عراق، سالانه هر فرد 21 كيلوگرم، مصر 10، 5 كيلوگرم، الجزاير 8، 5 كيلوگرم و كشورهاي در حال توسعه 0، 27 كيلوگرم و كشورهاي توسعه يافته 0، 3 كيلوگرم خرما مصرف ميكنند. اين متخصص تغذيه افزود: خرما سرشار از ويتامينهاي گروه B است كه موجب كاهش فشار خون و درمان سردردهاي ميگرني ميشود و براي بهبود دستگاههاضمه بسيار مفيد است. مصرف خرما بوي بد دهان را از بين ميبرد و در سلامت روان افراد اثر مثبتي به جاي ميگذارد. ويتامين B2 يا ريبوفلاوين در خرما نيز بسيار يافت ميشود كه در پروتئينسازي و ادامه حيات سلول دستگاه عصبي نقش موثري را برعهده داشته و قدرت بينايي را افزايش ميدهد. عصاره شيره خرما محتوي كلسيم و تمام مواد محلول موجود در خرما است؛ از خرما شيره و عصاره گرفته ميشود كه همه ويتامينهاي موجود در خرما را داراست.