خواص
خرما انرژی زاست و به آسانی هضم و جذب می شود.
خرما حاوی ۶ نوع ویتامین و ۱۵ نوع ماده معدنی است. سرشار از کلسیم، فسفر،آهن، منیزیم و پتاسیم است.
فیبر موجود در آن به هضم غذا کمک می کند و از یبوست پیشگیری می کند.
*مقدار کمی چربی دارد، فاقد کلسترول است و برای سلامت قلب مفید است.
۲تا۳ عدد خرما حدود ۷۰ کالری دارد و یک وعده میوه به حساب می آید.
حتی مبتلایان به دیابت می توانند روزانه مقدار کمی خرما بخورند.
مصرف ویتامین A موجود در خرما برای پیشگیری از شب کوری ضروری است.
مصرف خرما نیاز روزانه بدن به کلسیم را تامین و از پوکی استخوان و درد مفصل پیشگیری می کند.