خداحافظی با کبد چرب با ساده ترین راه ها!
یک فوق تخصص گوارش و کبد گفت: مبتلایان به کبد چرب از مصرف مواد غذایی سرخ کردنی و حاوی کلسترول خودداری کنند.
فوق تخصص گوارش و کبد با تاکید بر اینکه کبد یکی از مهمترین عضو بدن است، گفت: این عضو بدن از ورود مواد مضر غذاهای مصرفی به دستگاه گوارش و سایر سیستم های بدن جلوگیری می کند.
کبد چرب، یکی از شایع ترین بیماری های کبدی است. افراد چاق، مبتلایان به چربی خون و دیابت در معرض خطر ابتلا به این عارضه هستند.
پرخوری و کمتحرکی عامل کبدچرب
شیوع این بیماری نتیجه این است که میزان مصرف غذای روزانه افراد بیشتر شده است؛ به طوری که سرانه مصرف کالری هر ایرانی از 2 هزار کالری در روز در چند دهه قبل به سه هزار و 100 کالری رسیده که از متوسط جهانی حدود 550 کالری بیشتر است.
این آمار نشان می دهد میزان مصرف کالری روزانه ایرانی ها حدود 30 تا 35 درصد اضافی است و این کالری اضافی به صورت چربی در بخش های مختلف بدن از جمله کبد رسوب می کند.
عوارض جدی کبد چرب، فقط کبد را درگیر نمی کند؛ در مواردی بیشتر افرادی که کبد چرب دارند تا آخر عمر ممکن است با مشکل کبدی مواجه نشوند اما مستعد ابتلا به سکته های قلبی و مغزی می شوند.
طب بوک