خاکشیر، معجون ضد گرمازدگی

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #85441
    z.yari
    مشارکت کننده

    شربت خاکشیر یکی از خوراکی‌هایی است که از گذشته تاکنون در طب سنتی به عنوان یک نوشیدنی با طبع سرد مطرح بوده و می تواند در فصل گرما با کاهش دمای بدن به پیشگیری از گرمازدگی کمک کند.
    به افرادی که طبع سرد دارند و از بیماری‌های ناشی از طبع سرد از جمله روماتسیم و آرتروز رنج می‌برند، توصیه می شود شربت خاکشیر را محدود مصرف کنند‌ یا مصرف آن همراه با عسل و عرق نعناع باشد.
    اگر خاکشیر با آب گرم مصرف شود خاصیت ملین دارد و مصرف آن با آب سرد و شکر می تواند از اسهال پیشگیری کند.
    مقادیر فراوان فیبر موجود در خاکشیر می‌تواند به لیز شدن روده‌ها کمک کند.
    همچنین مقادیر مناسبی کلسیم و منیزیم در خاکشیر وجود دارد و دانه‌های موسیلاژی خاکشیر برای دستگاه تنفسی و دستگاه گوارشی خاصیت ضد التهابی دارد.
    به افرادی که ورم و زخم معده دارند، توصیه کرد مصرف خاکشیر را محدود کنند.
    خاکشیر را می توان از دو تا سه سال به بالا به کودکان داد و برای کودکان زیر این سن نیز شربت خاکشیر را صاف کرد و تنها آب آن را به کودک داد.
    به دلیل وجود خاک فراوان در خاک شیر لازم است حتما قبل از مصرف شسته شود و مدتی در آب بماند.
    علاوه بر شربت خاکشیر، شربت به لیمو و همچنین شربت عرق کاسنی نیز می‌تواند خواص ضد گرمازدگی داشته باشد.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.