شاید تا سال ها پیش سکته مغزی تنها مختص به سالمندان بود اما مطالعات اخیر نشان می دهد میانگین سکته مغزی در جهان رو به کاهش است.
7 درصد افراد زیر 35 سال در معرض سکته قلبی قرار دارند و براساس تازه ترین بررسی های محققان دانشگاه هاروارد مصرف روزانه 4 میلی گرم اسید فولیک چه به صورت مکمل و چه به صورت مواد خوراکی از بروز سکته مغزی پیشگیری می کند.
آب گوجه فرنگی، عدس، لوبیا قرمز، گیاهان برگ سبز، مرکبات و کلم بروکلی سرشار از اسید فولیک است اما در صورتی که این مواد غذایی در برنامه غذایی روزانه تان جایی ندارد باید این ریز مغذی را به صورت مکمل دریافت کنید.
همچنین مواد غذایی حاوی منیزیم، مثل ماهی، لبنیات کم چرب، موز و به ویژه شکلات از التهاب رگ ها جلوگیری کرده و مانع از بروز سکته مغزی در سنین پایین می شوند.