-
نویسندهنوشتهها
-
۱ مهر، ۱۳۹۳ در ۰۷:۲۱ #85788f.kashkalaniمشارکت کننده
نتایج پژوهشهای انجام شده در دانشکدهی پزشکی آلبرت انیشتین در ایالاتمتحدهی آمریکا نشان میدهد که مواد غذایی حاوی پتاسیم برای کاهش خطر سکتهی مغزی بعد از یائسگی موثر است.
پتاسیم تأثیری زیادی در کاهش فشارخون دارد و محققان احتمال میدهند که این مادهی معدنی بتواند از بروز سکتهی مغزی نیز پیشگیری کند. در نتیجه به خانمها توصیه میشود که مصرف میوه و سبزیجات را بیشتر کنند چون از منابع خوب پتاسیم محسوب میشوند.
محققان به مدت 11 سال بیش از 90000 زن بین 50 تا 79 سال را تحت نظر گرفتند و موارد منجر به سکتهی مغزی را نیز بررسی کردند.
بعد از بررسیهای انجام شده محققان به این نتیجه رسیدند خانمهایی که مصرفکنندهی پتاسیم بیشتر بودند به میزان 12 درصد کمتر از خانمهایی که میانهی چندانی با این مادهی معدنی نداشتند در معرض سکتهی مغزی قرار گرفتند.
بررسیها نشان داد خانمهایی که فشارخون نرمالی دارند و داروی ضد فشارخون مصرف نمیکنند تا 21 درصد از خطر سکتهی مغزی دور میمانند. در عوض خانمهایی که از فشارخون بالا رنج میبرند حتی با افزایش مصرف پتاسیم نیز به راحتی نمیتوانند خطر سکتهی مغزی را کاهش دهند.
با این حال نتایج این پژوهش نشان میدهد که خانمها باید مصرف مواد غذایی سرشار از پتاسیم را افزایش دهند و توجه داشته باشند که با مصرف غذاهای فوری و فست فودها هیچ پتاسیمی عایدشان نخواهد شد. بهتر است بدانید که موز، لوبیا سفید، سیبزمینی و سیبزمینی شیرین جزو منابع خوب پتاسیم هستند.
این محققان توصیه میکنند که خانمها به طور مرتب میزان پتاسیم بدنشان را بررسی کنند و آن را در حد نرمال نگه دارند. توجه داشته باشید که غلظت زیاد و بیش از اندازهی این مادهی معدنی در خون نیز میتواند به سلامت قلب آسیب بزند.
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.