خاصیت ضدافسردگی در این تخمه نهفته !

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #71588
    n.fazel
    مشارکت کننده

    یکی از روش‌های بسیار مفید برای حفظ سلامت بدن، مصرف دانه‌های طبیعی است.

    مصرف این خوردنی‌های پرخاصیت در اوقات فراغت و به میزان متعادل می‌تواند مواد ضروری برای رشد و قدرت اعضای بدن را تامین کند.

    مصرف دانه‌های خوراکی یکی از ضروریات در رژیم غذایی انسان است و نباید آنها را از برنامه‌های تغذیه‌ای حذف کرد. دانه‌ها، منبع غنی از آنتی اکسیدان‌ها و ویتامین‌ها هستند که مصرف تمام انواع آنها برای سلامت بدن و ذهن حیاتی است. تخمه آفتابگردان، دانه کتان، تخمه کدو و کنجد همگی خوراکی‌های طبیعی، خوشمزه و حاوی چربی‌های مفید اشباع نشده هستند.

    – تخمه‌های آفتابگردان غنی از ویتامین E هستند. این ویتامین می‌تواند به بهبود فعالیت دستگاه گردش خون کمک کند. همچنین تخمه آفتابگردان تاثیر آرام بخش روی مغز دارد چون منبع غنی از تریپتوفان است که موجب ایجاد آرامش می‌شود.

    – تخمه کدو نیز بسیار خوشمزه و در عین حال تغذیه‌ای سالم و مفید است. این تخمه‌ها خواصی دارند که بواسطه‌ آن می‌توانند بدون عوارض جانبی التهاب را برطرف کنند. تخمه کدو همچنین در برطرف کردن افسردگی بدون عوارض جانبی داروها، موثر است. برای طعم بهتر می‌توان آن را با کمی نمک و فلفل تست و مصرف کرد.

    – تخمه هندوانه نیز که اغلب به همراه میوه آن خورده نمی‌شود، معمولا پس از خشک کردن در آفتاب به عنوان یک خوردنی جداگانه مصرف می‌شود. تخمه هندوانه منبع غنی از آهن، پتاسیم، ویتامین‌ها، چربی‌ها و کالری‌هایی است که برای تغذیه روزانه ضروری هستند. برای بهره‌مند شدن از خواص تخمه هندوانه حتما باید آنها را پیش از قورت دادن خوب بجوید.

    – کنجد هم بعنوان غنی‌ترین منبع غذایی املاح معدنی در جهان شناخته شده است. دانه کنجد سرشار از کلسیم، منگنز، مس، آهن، منیزیم، روی، ویتامین‌ها و فیبر خوراکی است. همچنین یک ماده قوی ضد سرطانی موسوم به «لیگنین» به وفور در دانه کنجد یافت می‌شود.

    مصرف این دانه‌ها همراه با میوه‌ها و سبزی‌ها خواص بیشتری را به بدن شما می‌رساند و برای حفظ سلامت و توان جسمی و ذهنی بدن بسیار موثر است.
    البته کسانی که اضافه وزن دارند مراقب کالری دریافتی باشند

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.