خاصیت بیشتر عرق های “دو آتشه”!

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #77433
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    اگر ميزان گياه نسبت به حجم آب بيشتر باشد و رايحه و اسانس بيشتري در مولکول‌هاي تقطيرشده آب جمع شوند، اصطلاح «دو آتشه» را براي عرق گياهي به کار مي‌برند. عرق
    دو آتشه، همان عرق اشباع‌شده يا با عطر بسيار غليظ‌ است. مثلا ميزان برگ نعناعي که براي توليد يک شيشه عرق نعناع دو آتشه استفاده مي‌شود، بسيار بيشتر از برگ نعناعي است که براي توليد يک ظرف عرق نعناع معمولي به كار مي‌رود.

    از آنجا که ماده موثر در عرقيات گياهي، اسانس و رايحه موجود در آنهاست، هرچه عرق گياهي بوي بيشتري داشته باشد، يعني اسانس بيشتري در مولکول‌هاي آب وجود دارد و خواص درماني بيشتري دارد بنابراين خاصيت ضد نفخ و ضد درد عرق نعناع‌هاي دو آتشه، به مراتب از انواع معمولي‌شان بيشتر است.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.