حقایق تغذیه ای درباره گیلاس و آلبالو

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #89265
    s.shahemi
    مشارکت کننده

    گیلاس و آلبالو جزو میوه های کم کالری هستند ولی در عین اینکه کم کالری هستند سرشار از مواد مغذی هستند .ترکیبات موجود در این دو میوه شامل آنتوسیانین ها هستند که خاصیت ضد التهابی داردآلبالو و گیلاس جزو میوه‌های سرشار از رنگدانه هستند که این رنگدانه‌ها به‌عنوان همان ترکیبات فلاونوئیدی آنتوسیانین شناخته می‌شوند. آنتوسیانین‌ها، باعث ایجاد رنگ قرمز و بنفش در میوه‌ها و سبزی‌ها، مخصوصا پوست آنها می‌شوند و آنتی‌اکسیدان‌های بسیاری قوی‌ای هم هستند. مطالعات نشان می‌دهند که آنتوسیانین‌های موجود در آلبالو و گیلاس می‌توانند مانند عوامل ضد التهاب در بدن عمل کنند و تاثیر به‌سزایی بر پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های مزمن مانند حمله‌های دردناک نقرس، ورم مفاصل و جراحت‌های ورزشی داشته باشد. محققان دریافته‌اند که آنتی‌اکسیدان‌های موجود در آلبالو و گیلاس هم نقش پررنگی در پیشگیری از ابتلا به سرطان‌ها، بیماری‌های عصبی و دیابت دارند. این دو میوه تابستانی، سرشار از ملاتونین هم هستند. این ترکیب بسیار مفید، کمک شایانی به حفظ آرامش، درمان بی‌خوابی و سردرد خواهد کرد. روی، آهن، پتاسیم، مس و منگنز، از دیگر دارایی‌های مهم آلبالو و گیلاس هستند که می‌توانند باعث بهبود گردش خون در بدن، تنظیم ضربان قلب و فشار خون بشوند. لوتئین، زیگزانتین و بتاکاروتن، از دیگر آنتی‌اکسیدان‌های موجود در آلبالو گیلاس محسوب می‌شوند که اینها هم می‌توانند عوامل بسیار موثری در پیشگیری از ابتلا به انواع سرطان باشند. این میوه‌ها، سرشار از ویتامین C و ویتامین A هم هستند. هر ۱۰۰ گرم آنها، ۱۶۷۷ میلی‌گرم ویتامین C و ۷۶۷ واحد بین‌المللی، ویتامین A دارند

    منبع : http://www.salamdr.com

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.