-
نویسندهنوشتهها
-
۱۲ مرداد، ۱۳۹۲ در ۰۸:۴۸ #78052zahra jamshidiمشارکت کننده
غذايتان را در چه ظرفي و با چه جنسي ميپزيد؟ آيا جنسهاي خوب را ميشناسيد؟ آيا جنس ظرف غذا روي طعم آن ميتواند موثر باشد؟ …
خطرهاي خراشخوردن ظرفها چيست؟ اگر بخواهيد جنس ماندگاري را انتخاب کنيد، چه جنسي انتخاب ميکنيد؟ در این قسمت جواب اين سوالها را بهخصوص در مورد قابلمه دادهايم.
قابلمه مسي
اين قابلمهها که از قديم در آشپزخانههاي ايراني بودهاند دوباره و با طراحي جديد در بازار عرضه شدهاند.
اين جنس کاملا حرارت را به همه ظرف منتقل ميکند.
تغيير رنگ کمي در محدوده زماني دارد که به سمت سبز متمايل ميشود.
داخل ظرفهاي جديد را روکش ميکنند تا سلامت را به خطر نيندازد.
قابلمههاي پيركس
براي پخت غذاهاي آبدار مثل خورش مناسب هستند.
کارخانههاي سازنده، آنها را براي استفاده روي گازهاي برقي پيشنهاد ميکنند که در ايران کاربرد زيادي ندارد.
قابلمههاي نچسب
مصرفشان بيشتر از مصرفهاي عمده و در رستورانها در خانهها و آشپزخانههاي خانگي است.
براي سرخکردن و پختن بهترين انتخاب هستند.
تميزکردنشان بسيار ساده است چون غذا به ته آنها نميچسبد و روغن به راحتي از داخل آنها قابلزدودن است.
هنگام شستن حتما بايد از يک اسفنج لطيف ابري استفاده کنيد تا آن را خط نيندازد. نسبت به ديگر قابلمهها قيمت بالاتر و البته ماندگاري بيشتري دارد.
تغيير شکل نميدهد.
قابلمههاي رنگي
اين قابلمههاي رنگي استيل و ضدزنگ هستند و ميتوانند فضاي آشپزخانه شما را شاد كنند اما ممکناست رنگشان در طول زمان خش بخورد يا کمي تغيير کند.
وزن سبکي دارند. براي هر نوع پختي مناسب هستند.
به خاطر موادي که در آنها به کار رفته است، دوستدار طبيعت نام گرفتهاند.
داخل آنها براق شده و رنگ غذا را بهتر نشان ميدهد.
قابلمه آلومينيومياين قابلمههاي آلومينيومي، براي پختوپز در خانهها و رستورانها و کافه ترياها مناسب هستند، وزن کمي دارند و در اندازههاي بسيار مختلف عرضه شدهاند. اين جنسهاي جديد که در بازار عرضه شدهاند مثل جنسهاي قديمي سياه نميشوند و زود تغيير شکل نميدهند. حرارت به يک ميزان در همه سطوح آنها پخش ميشود. قيمت مناسبي نسبت به بقيه قابلمهها دارند. براي پختوپزهايي که به زمان طولاني و آهسته جوشيدن نياز دارند مثل سوپ، گوشت، شير و… مناسب هستند زيرا براي مدت طولاني گرما را در خود نگهميدارند. در زمان پخت، در ظرف را حتما بگذاريد. اين ظرفها براي سرخکردن طولاني موادغذايي هم مناسب هستند. هنگام شستشو بايد بسيار مواظب باشيد تا لعاب ظرف خراشيده نشود چون ترکيبهاي سمي آلومينيوم ميتواند وارد غذا شود.
قابلمه استيل
مناسب براي پخت سوپ و خورش است.
گرما را به ميزان زياد در خود نگهميدارد.
مقاومت خوبي در برابر تغيير شکل و رنگ دارد.
سنگين نيست و شستشوي آن آسان و احتمال خراشخوردگياش کم است.
دستههاي اين مدل طوري طراحيشده که در صورت حرارت زياد به سرعت آسيب نميبيند. -
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.