جلوگیری از لاغرشدن صورت در هنگام کاهش وزن

در حال نمایش 12 نوشته (از کل 12)
  • نویسنده
    srahas
    مشارکت کننده

چی بخوریم یا چکار کنیم که موقع کاهش وزن صورتمون لاغر نشه؟

مریم
    مشارکت کننده

منم دلم میخواد بدونم لطفا زود جوابمونو بدید کارشناسای عزیز و نازنین

madjd
    مدیرکل

سلام
    از نظر علمی رژیم غذایی که بتواند تضمین کند که شما لاغر بشوید ولی صورتتان تغییری نکند وجود ندارد ولی توصیه های ما به شما این است که اگر میخواهید برای لاغری از برنامه ی غذایی خاصی استفاده کنید حتما برنامه غذایی سالمی باشد که تمام ریز مغزی های مورد نیازتان را تامین کند،روزانه میوه و سبزی به میزان زیادی مصرف کنید ،پیاده روی داشته باشید و حداقل 8 لیوان آب بنوشید.

هانیه
    مشارکت کننده

اما من که با اینکه رژیم این کلینیکو گرفتم رعایتشم کردم حتی بیشتر از 8لیوان اب روزانه خوردم میوه و سبزی هم طبق رژِیمم میخورم ولی صورتم خیلی خیلی نسبت به قبل کوچیک شده! با این 26کیلو رو که کم کردم 6تای باقی مونده رو هم که کم کنم فکر کنم دیگه چیزی از صورتم باقی نمونه!! واقعا راه خاصی نداره؟

zghasemi
    مشارکت کننده

I9112839 جان متاسفانه این مسئله طبیعی است که وقتی شما 26 کیلوگرم وزن کم می کنید چند صد گرمی هم از وزن صورت شما کم میشه اما با مصرف مکمل های لازم و ویتامین هایی که تجویز می شه میتونید کمی از شدت افت صورت خود کم کنید اما نتیجه قطعی نیست

هانیه
    مشارکت کننده

ممنون خانم قاسمی اما ایا بعد از اتمام رژیمم میتونم صورتمو یکم تپل تر کنم ولی بدنم چاق نشه؟ مثلا اگه بخورم ولی ورزش کنم صورتم تپل تر میشه؟

madjd
    مدیرکل

قرص ویتامینEروزی 400واحد و قرص ایمدین Imedeen را نیز شبی 1 عدد میل کنید.

zghasemi
    مشارکت کننده

I9112839 جان ؛
    مجد عزیز به درستی راهنماییتون کردند اما باز هم دقت داشته باشید که باز هم این راه حل ها قطعی و 100% نیستند و در افراد مختلف نتایج مختلفی دارند اما چیزی که میشه به طور یقین گفت تاثیر مثبتی خواهند داشت اما تا چه میزان؟ … بستگی به سیستم بدنی شما دارد

هانیه
    مشارکت کننده

ممنون از شما خانم قاسمی و خانم مجد عزیز پس یعنی قرص ویتامین ای 400 بگیرم یا 200 که دارم 2تا بخورم؟ مولتی ویتامین هم که میخورم زیاد قرص بخورم مضر نیست؟ ایمدین چه قرصی هست ویتامینه؟

madjd
    مدیرکل

اثرات معجزه آسای ایمدین :
    ▪ به محض استفاده از قرص، روند پیری پوست متوقف می شود.
    ▪ موجب افزایش میزان رطوبت پوست می گردد.
    ▪ به صورت قابل مشاهده ای از میزان چین و چروک های پوست می کاهد.
    ▪ عروق سطحی قابل رؤیت پوست و لک های ناشی از سن را کاهش می دهد.
    ▪ پوست را روشن، شاداب و جوان تر می سازد.
    ▪ اجزای پوست را از تخریب باز می دارد و ساختار پوست را بهبود می بخشد.
    ▪ انرژی شخصی را بدون هیچگونه تغییری در وزن افزایش می دهد.
    ▪ از بیماری های قلبی و عروقی پیشگیری می کند.
    ▪ ضد سرطان می باشد.

madjd
    مدیرکل

در این قرص از کمپلکس دریایی(Biomarine Complex)، لیکوفنس جی.اس (Lycophence GS)و ویتامین C استفاده شده است.

madjd
    مدیرکل

باید متذکر شویم که هیچ دارویی را بدون تجویز پزشک مصرف نکنید.

در حال نمایش 12 نوشته (از کل 12)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.