بهجای گوشت قرمز میتوان از مرغ، تخممرغ، گوشت بوقلمون، گوشت شتر مرغ و یا محصولات دریایی مانند ماهی، میگو و… استفاده کرد، زیرا این مواد غذایی دارای چربی کمتری بوده و ارزش پروتئینی بالایی برابر با گوشت قرمز دارند.
بطور مثال گوشت بوقلمون دارای چربی کمتر و کلسترول پایین و پروتئین بالایی میباشد. همچنین شیر و پنیر نیز حاوی پروتئین میباشند. شما با کاهش مصرف گوشت قرمز میتوانید از بروز بسیاری از بیماریها از جمله دیابت، فشارخون بالا، نقرس، بسیاری از بیماریهای قلبی عروقی، سکته و… جلوگیری کنید.