-
نویسندهنوشتهها
-
۲۱ بهمن، ۱۳۹۱ در ۱۱:۰۷ #75588zahra jamshidiمشارکت کننده
طـرز تـهـيـه
زرده و سفيده را از هم جدا کنيد و هر يک را در ظرفهاي جداگانه بريزيد. ? قاشق غذاخوري شکر به زرده اضافه و با همزنبرقي مخلوط کنيد. البته ظرفي كه اين مخلوط در آن در حال آماده شدن است را در ظرفي كه آب در آن در حال جوشيدن است، بگذاريد و محتويات ظرف را 10دقيقه با هم مخلوط كنيد. از سوي ديگر، يک قاشق غذاخوري باقيمانده از شکر را به سفيده تخممرغ اضافه و با همزن آن را آنقدر هم بزنيد تا کاملا حالت پفکي به خود بگيرد و با وارونه کردن ظرف بيرون نريزد. ماسکارپونه را به سفيده اضافه کنيد و هم بزنيد. سپس زرده را بيفزاييد و مواد را با قاشق پلاستيکي بسيار نرم مخلوط كنيد به طوري که پف سفيده از بين نرود. با اين کار کرم تيراميسو آماده شده است. بهتر است قبل از تهيه كرم اين دسر، قهوه را دم كنيد و بگذاريد كمي خنك شود. حالا ليوانهاي كوتاه و دهانگشادي را برداريد و كف آنها كمي كرم تيراميسو بريزيد، سپس براي چند لحظه بيسكويتها را در قهوه قرار دهيد و برداريد و روي كرم قرار دهيد. روي بيسكويتها را با كرم بپوشانيد و آنقدر اين كار را تكرار كنيد تا ليوانها از نيمهشان پرتر شوند. در انتها روي مواد پودر كاكائو بپاشيد و دسرها را 40 دقيقه در يخچال قرار دهيد تا براي سرو آماده شوند.
اگر لاغر هستيد
اين دسر به دليل كالري بالايي که دارد، از انتخابهاي مناسب براي ميانوعده شماست. ميتوانيد آن را بعدازظهر يا به عنوان عصرانه ميل كنيد. براي افزايش ميزان كالري آن نيز ميتوانيد از كمي خامه، شكلات رندهشده و حتي كمي پودرنارگيل استفاده كنيد. البته افزودن هر يك از اين مواد غذايي پركالري، دستور تهيه آن را از نوع اصلياش متمايز خواهد كرد.
اگر چربي خون داريد
بهتر است از خوردن اين دسر صرفنظر كنيد زيرا در آن از پنير خامهاي و تخممرغ استفاده ميشود كه هر 2 از منابع كلسترول با منشاء حيواني هستند. در ضمن بهتر است مقدار شكر افزوده شده به اين دسر را به حداقل برسانيد.
اگر سوءهاضمه داريد
از آنجا که تيراميسو چرب است و ديرهضم نيز محسوب ميشود و شما به دليل مشكل گوارشيتان بايد خوراكيهاي سبك ميل كنيد، بهتر است از خوردن آن صرفنظر كنيد.
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.