توگی سَرداغی ؛ غذای خراسانی

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #71165
    کاربر عادی
    مشارکت کننده

    گوشت چرخ‌کرده، ارزن، عدس، کشک، پیازداغ، نعناع داغ، زردچوبه و نمک و فلفل از اجزای این غذای محلی خوش‌مزه هستند.



    مواد لازم برای 4 تا 6 نفر:

    پیازداغ 3 قاشق چای‌خوری

    زردچوبه 1 قاشق چای‌خوری

    نمک و فلفل به میزان لازم

    گوشت چرخ‌کرده 250 گرم

    آب 500 میلی‌لیتر

    ارزن خوراکی بدون پوست 300 گرم

    عدس پخته 100 گرم

    کشک 250 میلی‌لیتر

    سیر داغ 3 قاشق سوپ‌خوری

    نعنا داغ 1 قاشق سوپ‌خوری

    زعفران حل کرده در آب 2 قاشق سوپ‌خوری



    طرز تهیه:

    * پیازداغ، زردچوبه، نمک و فلفل را در تابه‌ای بریزید، گوشت را به آن بیفزایید و تابه را روی اجاق بگذارید. آنگاه با حرارت ملایم گوشت را تفت دهید.

    * اکنون 500 میلی‌لیتر آب به مواد بیفزایید و صبر کنید تا بجوشد.

    * حالا ارزن خوراکی را اضافه کنید و 20 دقیقه‌ی دیگر بجوشانید تا بپزد.

    * سپس عدس پخته را بیفزایید و مخلوط کنید.

    * بعد قابلمه را از روی حرارت بردارید و کشک را اضافه کنید و پس از مخلوط کردن، دوباره روی حرارت ملایم قرار دهید و به آرامی هم بزنید.

    * سپس اجاق را خاموش کنید، در قابلمه را ببندید و 10 دقیقه صبر کنید.

    * اینک غذا را در ظرف مناسبی بکشید و روی آن را با سیرداغ، نعناع داغ، پیاز داغ، زعفران و کشک تزئین نمایید و میل کنید.

    منبع: آشپزباشی

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.