توفو و قلب

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #77699
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    به جای گوشت قرمز از پروتئین سویا به عنوان منبع اصلی پروتئین در تهیه غذاها استفاده کنید . بدین طریق از مواد معدنی ، فیبر واسیدهای چرب غیراشباع سویا بهره خواهید برد و در عوض از ورود اسیدهای چرب منعقد کننده عروق به بدن خود اجتناب کرده اید .
    پیشنهاد : توفو را برش زده و برشهای آن را به انواع سوپها اضافه کنید تا پروتئین بدون چربی به غذای خود اضافه کرده باشید .
    منبع :webMD May 9,2011

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.