توصیه های تغذیه ای برای بیماران مبتلا به پرفشاری خون

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #71925
    a.babazadeh
    مشارکت کننده

    اولین اقدام تغذیه ای جهت کاهش فشار خون کاهش وزن با ریتم منظم می باشد.لذا جهت کاهش وزن توصیه هایی به بیمار می شود:
    ·افزایش تعداد وعده های غذایی، کاهش حجم هر وعده و منظم خوردن وعده های غذایی
    ·مصرف مایعات و آب کافی نیم ساغت قبل از مصرف غذا
    ·توجه به نحوه پخت مواد غذایی
    ·قرار دادن میوه ها ی متنوع در میان وعده ها
    ·تغییر در ساعت صرف شام
    ·نوشیدن آب در هنگام گرسنگی بی موقع
    ·توجه به بر چسب غذایی محصولات غذایی
    ·استفاده از غذا های حاوی اسید های چربPUFA ,MUFA(روغن زیتون و مغز دانه ها)
    ·عدم مصرف غذا های آماده ،تن ماهی ،غذا های نمک سود.
    ·مصرف مقادیر کافی مایعات جهت دفع مواد زائد (حدود 1 میلی لیتر به ازای 1 کیلو کالری)
    ·تمرینات ورزشی منظم
    ·خوردن غذا های حاوی مقادیر زیاد پتاسیم ( میوه و سبزی)
    ·استفاده از روش های پخت کم چرب

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.