-
نویسندهنوشتهها
-
۶ مرداد، ۱۳۹۲ در ۰۷:۰۵ #77902ezamaniمشارکت کننده
[align=justify]- به نان تازه و داغ کمی فرصت دهید تا خنک شود.
– پس از خنک شدن نان، به آهستگی نان ها را در پارچه و یا کیسه نایلونی قرارداده و به منزل ببرید.
– هرگز نان را لابه لاي ورقه هاي روزنامه قرار ندهید.
– در منزل نان ها را به اندازه دلخواه برش داده و بلافاصله در کیسه هاي مخصوص فریزر قرار دهید و در فضاي مناسبی از فریزر که از سایر بسته هاي فریزري دور باشد به مدت طولانی(حداکثر سه ماه) نگهداري شود.
– از جمع آوري نان هاي داغ بلافاصله در داخل کیسه هاي نایلونی خودداري گردد. زیرا این عمل باعث می شود که نان به صورت خمیر در آید و علاوه بر بیات زودرس، موجبات افزایش دور ریز نان را نیز فراهم سازد.
– تا آن جا که مقدوراست نان تازه مصرف و از خرید بیش از اندازه نان جدا” خودداري گردد.
– سعی شود نان را سرد خریداري نموده و گرم مصرف نمایید.چگونه نان را از حالت منجمد خارج نماییم؟
مطلوب ترین حالت خروج از انجماد نان این است که نان بسته بندي شده در محیط و دماي اتاق قرار گیرد. در این حالت نان ضمن حفظ رطوبت موجود در هنگام برگشت به حالت تازه، خشک نمی شود و در ضمن طعم تازگی آن نیز حفظ خواهد شد.
می توان از بخار کتري و یا سماور نیز براي خروج از حالت انجماد استفاده نمود زیرا که بخار خروجی از کتري در بافت سرد نان نفوذ نموده و ضمن متورم ساختن نان باعث داغ شدن آن می گردد.
از فر اجاق گاز ویا ماکروفر نیز براي گرم و برشته نمودن نان می توان استفاده نمود به شرطی که از درجه حرارت و مدت زمان گرم نمودن مطلع باشید.
بهترین وسیله براي گرم و برشته نمودن نان بویژه نان هاي صبحانه و یا حجیم تستر است که امروزه در مدل هاي مختلف در بازار به چشم می خورد.[/align]۶ مرداد، ۱۳۹۲ در ۰۷:۲۰ #100996zghasemiمشارکت کنندهیعنی واقعا میشه نان را 3 ماه نگهداری کرد؟؟؟
من حداکثر زمان را 2-3 هفته خوانده بودم۶ مرداد، ۱۳۹۲ در ۰۷:۳۳ #100998s.samadiمشارکت کنندهمن روش بخار رو امتحان کردم جالب نیست نون خیلی خمیر می شه
۶ مرداد، ۱۳۹۲ در ۰۹:۳۴ #101002ezamaniمشارکت کنندهنان تا یک هفته در یخچال و تا سه ماه در فریزر قابل نگهداری است.
۷ مرداد، ۱۳۹۲ در ۰۳:۲۱ #101016madjdمدیرکلسرعت بیات شدن نان داخل یخچال بیشتر است. نشاسته ی داخل نان برای این که بیات شود، یا باید در محیط گرم باشد یا در محیطی کاملا سرد. فضای خنکی مثل یخچال، به کهنه شدن سریع تر نان کمک می کند.
۷ مرداد، ۱۳۹۲ در ۰۳:۲۲ #101017madjdمدیرکلبهترین راه حل، نگهداری طولانی مدت نان در فریزر است. داخل محیط سرد فریزر، آب داخل نان منجمد می شود و وقتی که شما از نان تان رفع انجماد کنید، این ماده ی غذایی بدون بیات شدن به حالت اولیه اش برمی گردد.
۷ مرداد، ۱۳۹۲ در ۰۶:۳۴ #101022zghasemiمشارکت کنندهخیلی ممنون…البته قطعا از ارزش تغذیه آن نان کاسته می شود
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.