با بیان اینکه استفاده از خوراکیهای بسیار شیرین چون کشمش، خرما، توت و انجیر در زمانی که وعده غذایی مصرف نشده، بویژه هنگام صبح که فرد ناشتا است به هیچ وجه توصیه نمیشود، استفاده از شیرینیها را باید به بعد از صرف غذا موکول کرد.
با اشاره به قرار گرفتن در آستانه برگزاری کنکور سراسری و همچنین سپری شدن ایام امتحانات برای دانشجویان به ارائه نکات تغذیهای ضروری برای گذراندن هر چه بهتر این روزها و در این میان پیروی از یک الگوی تغذیهای سالم بیش از پیش ضروری است.
این افراد سعی کنند 5 تا 6 میان وعدهی غذایی داشته باشند و اینگونه نباشد که یک وعده را حذف کنند و به جای آن در یک وعده دیگر بر حجم مواد غذایی مصرفی خود بیفزایند و پرخوری کنند. باید توجه داشت که پرخوری فرد را دچار مشکلات گوارشی و متابولیکی مینماید.
ضمن تاکید بر گنجاندن مواد غذایی از هر چهار گروه اصلی هرم غذایی شامل شیر و لبنیات، نان و غلات، سبزیها و گوشتها و مواد پروتئینی، در برنامه غذایی روزانه استفاده از نان و غلات سبوسدار چون نانهای سنگک و تافتون بر نانهای لواش، باگت و فرانسوی ترجیح دارند. همچنین استفاده روزانه از سبزیها و میوههای تازه و سالم لازم است. انواع گوشتها نظیر گوشت قرمز، سفید، ماهی و میگو را نیز در صورت امکان به صورت آبپز و کبابی مورد استفاده قرار داده و از مصرف غذاهای سرخ شده و تحت فرآیند قرار گرفته چون کنسروها اجتناب نمایید. پنیر، تخممرغ و مغز دانهها نیز در گروه چهارم قرار میگیرند که استفاده از آنها نیز مجاز و لازم است.