در حد امکان غذاها، بویژه غذاهای پروتئینی را هنگام نیاز آماده و بلافاصله استفاده کنید. باقیمانده غذا را حتی اگر در یخچال نگهداری شده استفاده نکنید. اگر میخواهید باقیمانده غذا را برای بیشتر از ۲ تا ۳ روز نگهداری کنید، آن را فریز نمایید.
سه وعده غذایی اصلی در روز به همراه یک میان وعده در زمان خواب و یا ۶ وعده غذایی کوچک در طول روز استفاده شود.
از مصرف غذاهایی که حاوی قندبالایی هستند بویژه در زمانی که معده شما خالی است و گرسنه هستید اجتناب کنید.
سیگار حاوی مواد شیمیایی است که میتواند سردرد شما را تشدید کند. اگر سیگار میکشید ترک آن را در اولویت خود قرار دهید.
از کم آبی بدن خود جلوگیری کنید. آب فراوان بنوشید.
دست کم هفته ای سه بار ماهی (کبابی، بخارپز یا آبپز) را در رژیم خود قرار دهید. اسیدهای چرب امگا-۳ به کاهش تکرر سردردها کمک میکنند.
در حد امکان از شرایط استرس زا دوری کنید و از تکنیکهای آرامش بهره بگیرید. حمام، استراحت کردن، ماساژ صورت و گردن و شانه میتواند مفید باشد.
حساسیتهای افراد به سطوح مختلف تیرامین یا ترکیبات محرک دیگر متناوب است. یادداشتی از زمان بروز سردرد و غذاهایی که دریافت کردهاید تهیه کنید و مواردی مانند زمان شروع سردرد، طول مدت آن و هر غذا یا نوشیدنی که در ۲۴ ساعت قبل از شروع سردرد استفاده کردهاید را یادداشت کنید. این امر به شما کمک میکند تا مواد غذایی که به آن حساس هستید را شناسایی کنید.
رژیم سالم و کنترل مناسب وزن، بدن و ذهن شما را قویتر خواهد کرد و ذهن و بدن سالم و قوی قدرت بیشتری برای مقابله با بیماریهایی مانند میگرن را ایجاد خواهد نمود.