توصیههای تغذیهای در این بیماران عبارت است از:
غذا در حجم کم و وعدههای بیشتر صرف شود.
در برخی از بیماران غذای سرد بهتر تحمل میشود. اگر بیمار اشتها ندارد، غذا به صورت سرد مصرف شود.
غذاهای پرپروتئین – پر کالری (گوشت، حبوبات، تخممرغ و انواع لبنیات، نان و غلات، روغنهای مایع و چربیها) و حاوی ویتامین و املاح زیاد (انواع میوه و سبزی) مصرف شود.
در صورت ایجاد تب باید مایعات بیشتری مصرف شود.
یک رژیم غذایی متعادل نقش اساسی در بهبود وضعیت بیمار دارد.
در بیمار مصرف غذاهای متنوع و در مقادیر دلخواه توصیه میشود.
بیمار باید در طول روز مایعات فراوان مصرف کند.
در صورت استفاده بیمار از اینترفرون مصرف مایعات بیشتر به طرز چشمگیری باعث کاهش تهوع میشود.
کنترل وزن باید در محدوده BMI طبیعی صورت گیرد و از کاهش وزن جلوگیری شود.