1. روزانه حداقل 6 لیوان آب مصرف شود.
2. تعداد وعدههای غذایی را افزایش دهید و از حجم آن در هر وعده غذایی بکاهید.
3. از مواد غذایی که حاوی ویتامین و مواد معدنی هستند (به خصوص میوه و سبزی) حداقل 5 واحد در روز مصرف شود.
4. از پروتئینهای گیاهی (مغزهای آجیلی و سویا) استفاده شود.
5. مواد غذایی حاوی امگا-3 (ماهی و دیگر غذاهای دریایی) و در صورت تشخیص به لزوم مصرف کپسول امگا-3 توسط متخصص تغذیه از این مکملهای غذایی استفاده شود.
6. میزان مصرف مواد کافئین دار (چای و قهوه) و قندهای ساده کاسته شود.