* رژیم كم شكر، پرهیز از خوردن قندهای ساده و شیرینیها
* استفاده بیشتر از پروتئینها مثل مرغ، تخم مرغ، گوشت قرمز
* حذف یا كاهش آلرژنهای غذایی مثل: بادام زمینی، تخم مرغ، شكلات، پنیر، شكر، گندم، سویا، گیلاس، آلبالو، توت فرنگی، كشمش، نوشابهها، هلو، آلو، پرتقال، بیسكویت، سیب، توت، گوجه فرنگی، خیار، آدامس، سس، آبلیمو، كنسروها، مربا، ترشی، كمپوتها، قهوه و چای
* درمان كمبودهای تغذیه ای و استفاده از مكملهای غذایی
* حذف یا كاهش افزودنیهای خوراكی و رنگهای مصنوعی مثل : بادام بو داده ، ادویههای معطر ، آبنباتها، كیكها، دسرها، غلات صبحانه و نوشابهها
* استفاده از منابع غذایی حاوی امگا- 3 مانند ماهی ، روغن زیتون و گردو در برنامه غذایی روزانه
* استفاده از میوه و سبزی تازه
* حذف غذاهای سرخ شده
* محدودیت مصرف فرآوردههای لبنی
* حذف كاكائو، شكلاتهای حاوی قهوه ونسكافه، نوشابههای رنگی، چیپس و پفك
* افزایش مصرف آب