توصيه‌‌هاي ضروري جهت نگهداري

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #80907
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    به توصيه‌‌هاي مندرج روي بسته‌بندي در مورد شرايط نگهداري عمل نماييد. روغن را حداکثر تا تاريخ انقضاي مندرج روي بسته‌بندي مصرف نماييد. استفاده از روغن تاريخ گذشته ممکن است سلامتي شما را به مخاطره اندازد. روغن را در محيط خشک و خنک و دور از نور آفتاب نگهداري نماييد. اگر روغن را در جاي خشک و خنک نگهداري نکنيد يا درِ آن براي مدت طولاني باز بماند، فاسد مي‌‌شود. بهترين محل براي نگهداري روغن در کابينت آشپزخانه، جايي که دما 15 تا 25 درجه سانتيگراد است، مي‌‌باشد. اگر روغن را در يخچال نگهداري مي‌‌کنيد قبل از مصرف اجازه دهيد تا به دماي محيط برسد. با ‌‌اين‌کار روغن غلظت و قوام طبيعي خود را باز مي‌‌يابد. از مخلوط کردن روغن‌هاي مختلف و نگهداري آنها براي مدت طولاني خودداري کنيد. روغن مصرف شده را دوباره به ظرف اصلي بر نگردانيد. اگر مي‌‌خواهيد از روغن سرخ کردني مصرف شده مجددا استفاده کنيد بعد از هر بار استفاده آن را صاف کرده و در ظرف تميز و خشک، در يخچال نگهداري کنيد. از برگرداندن روغن داغ به داخل حلب خودداري نموده و اجازه دهيد ابتدا روغن سرد شود. اطمينان حاصل نماييد که مواد غذايي و رطوبت آن کاملا جدا شده باشد سپس روغن را در ظرف تميز درب دار ديگري جهت مصرف بعدي نگهداري نماييد. تغيير طعم و مزه، تند شدن روغن، بوي نامطلوب، تيرگي رنگ، دوفاز شدن و رسوب کردن از جمله نشانه‌‌هايي است که بايد در صورت مواجهه با آن از مصرف روغن صرفنظر نماييد.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.