گوشت شترهاي كمسن و سال كه بين يك تا 3 ساله هستند از جهت مزه، طعم و نرمي شبيه گوشت گوساله است، اما دلايلي كه باعث شده مردم گمان كنند اين گوشت ديرپز است، استفاده از گوشت شتر پير است. هر چه عمر شتر بالا برود پيوند بين بافتهاي گوشت آن افزايش يافته و حرارت پخت ديرتر بر آن تاثير ميگذارد. در ضمن گوشت شتر پير براي سرخ كردن هم مناسب نيست چرا كه ميزان كلاژن آن زياد و حين سرخ كردن ناپز ميماند.
كوهان شتر چربي خالص است. زيادهروي در مصرف آن براي تمام افراد خصوصا افراد با چربي خون بالا بسيار مضر است.
گوشت شتر در اكثر نقاط به صورت فلهاي عرضه ميشود، بنابراين هنگام تهيه آن دقت كنيد كه ظاهر گوشت لزج، چسبنده و مترشح نباشد و عضلات سفت و قوام طبيعي داشته باشند.
هر نوع بوي غيرطبيعي و نامطبوع مانند ترشيدگي، تعفن و كپكزدگي علامت فساد گوشت است. خشك و چروكيده بودن از علايم نگهداري گوشت در شرايط نامناسب و غيربهداشتي است. اين گوشت با ديگر فرآوردههاي آن (دل، جگر، قلوه و …) بايد حتما در داخل يخچالهاي ويتريندار نگهداري شود.