توت فرنگی را به عنوان منبع سرشار ویتامین «ث» معرفی کرد و افزود: فیبرهای محلول در آب فراوان است که باعث کاهش کلسترول و تری گلیسرید خون میشود.
پتاسیم فراوانی در توت فرنگی وجود دارد که در کنترل فشار خون موثر است و مایعات خون را نیز تنظیم میکند.
قندهای توت فرنگی شامل فروکتوز و گلوکز هستند که چون میزان گلوکز آن کمتر است برای افراد دیابتی منع مصرف ندارد.
افرادی که سنگ کلیه اگزالاتی دارند بهتر است کمتر از توت فرنگی استفاده کنند.
ممکن است توت فرنگی برای برخی افراد آلرژی زا باشد و باعث ایجاد کهیر و عوارض پوستی خصوصا در ناحیه اطراف دهان شود و چنانچه این مشکل با دارو مرتفع نشود مصرف این میوه به افراد دارای حساسیت توصیه نمی شود.
به دلیل آلرژی زا بودن توت فرنگی استفاده آن برای کودکان زیر یک سال نیز مناسب نیست.
توت فرنگی از جمله خوش خوراک ترین میوه هاست که با ذائقه اکثر افراد هماهنگی دارد و از آن در تهیه انواع شربتها و مربا هم استفاده میشود.
وت فرنگی محل تجمع اکثر میکروبها در این میوه است و توصیه میشود قبل از مصرف برگ توت فرنگی کاملا جدا شده و خود آن مدتی در آب قرار گیرد تا لارو انگلهای احتمالی موجود در آن خارج شود.