غذاهای حاوی مواد افزودنی می توانند منجر به آسم، تب یونجه و واکنش های خاصی مانند جوش، استفراغ، سردرد، سرگیجه، خستگی، تنزل سیستم عصبی، تنگی نفس، کهیر، بدتر شدن اگزما و حتی آسیب های مغزی شوند و روی RNA ، تیروئید، و آنزیم ها تاثیر بگذارند.
عصارههای مرغ و گوشت، چند سالی است که وارد صنایع غذایی کشور شده است و به عنوان طعم دهنده مورد استفاده قرار میگیرد.
عصارههای مرغ و گوشت که به صورت قرصهای کوچک بستهبندی میشود، از نظر بهداشتی و تغذیهای دارای ارزش است و عصاره واقعی گرفته شده از مرغ و گوشت میباشد ولی از آنجایی که هر واحد عصاره از نظر تأمین نیاز روزانه تغذیهای ماده غذایی کمی را شامل میشود، بنابراین لازم است افراد فقط به استفاده از آنها اکتفا نکنند.
عصارههای مرغ و گوشت، حاوی مقادیر بالایی از سدیم هستند که برای افراد دارای فشارخون بالا،اصلاً توصیه نمیشوند.
همچنین این عصارهها حاوی مقادیر ژلاتین هم میباشد که برای استخوانها و غضروفهای بدن مفید است.
استفاده از این عصارهها برای افرادی که تحت رژیمهای غذایی کم کالری هستند، برای تهیه انواع سوپ، بسیار مفید است.