تفاوت چای و یخ‌چای چیست؟

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #85292
    v.fatoorechi
    مشارکت کننده

    برگ چای دارای آنتی‌اکسیدان‌های فراوانی است و همین آنتی‌اکسیدان‌ها می‌توانند با عامل مخرب سلول‌های بدن، یعنی رادیکال‌های آزاد به سادگی مبارزه کنند و از پس آنها برآیند.
    در طی سال‌های اخیر، محصول جدیدی به نام «یخ‌چای» هم وارد بازار صنایع غذایی شده است که خیلی‌ها نمی‌دانند آیا می‌توان خواص آن را با چای سیاه برابر دانست یا نه؟
    آنتی‌اکسیدان‌های موجود در یک بطری یخ‌چای حاضری، به مراتب کمتر از آنتی‌اکسیدان‌های موجود در یک لیوان چای دم‌کرده و تازه خانگی است. در صورتی‌که 50 درصد از یخ‌چای‌ها را چای تازه و 50 درصدشان را آب تشکیل داده باشد، آن وقت می‌توان ادعا کرد که میزان آنتی‌اکسیدان‌های آن با چای داغ و تازه، برابری می‌کند اما حجم زیادی از یخ‌چای‌های حاضری را آب تشکیل می‌دهد. به هر حال یخ‌چای نوعی محصول صنعتی تازه‌وارد به بازار است که نظر وجود کافئین و آنتی‌اکسیدان نمی‌تواند با چای تازه رقابت کند.
    به گزارش وب‌ام‌دی،البته مصرف این نوشیدنی خنک به نوشیدنی‌های حاوی شکر فراوان و نگهدارنده‌های مختلف، برتری دارد اما هیچگاه نمی‌تواند از نظر خاصیت، جای چای تازه و دم‌کرده را بگیرد.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.