تفاوت عصاره‌های گوشت صنعتی و سنتی در چیست؟

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #78170
    zghasemi
    مشارکت کننده

    معمولا روش عصاره‌گیری صنعتی از گوشت و مرغ و تهیه یک بسته عصاره گوشتی در کارخانه‌ها با روش سنتی که در میان خانواده‌های ایرانی هم بسیار رایج بوده، تفاوت‌های زیادی دارد. در روش سنتی، خانم‌های خانه یک تکه مرغ یا گوشت را همراه ادویه و سبزی‌ها یا بدون آن‌ها به خوبی می‌پزند و آب مرغ یا گوشت حاوی عصاره را بسته‌بندی و برای مدتی در یخچال یا فریزر نگهداری می‌کنند. این عصاره‌ها بسیار مغذی و دارای ارزش تغذیه‌ای بالا هستند در حالی که برای عصاره گیری صنعتی، گوشت‌های درجه 2 استفاده می‌شود.

    #101088
    مریم
    مشارکت کننده

    منظور از گوشت درجه 2 چیه؟ گوشت یخ زده یا پوست و استخوون؟؟؟؟؟؟؟؟ آخه من شنیدم که برا عصاره از پوست و دل و قلوه استفاده می کن تا چه حدی درسته؟

    #101095
    zghasemi
    مشارکت کننده

    معمولا گوشتی که تازه نباشه و مصرف خانگی نداشته باشه رو درجه 2 میگویند که شامل پوست و استخوان و .. میشود
    با توجه به قیمت دل و قلوه و .. فکر نمیکنم برای کارخانه های تولید کننده مقرون به صرفه باشد که از این قسمت ها برای تهیه عصاره استفاده کنند

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.