تـغـذیه در ســرطان ریه

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #78328
    zghasemi
    مشارکت کننده

    توصیه‌های تغذیه‌ای در این بیماران عبارت است از:
    مواد پرکالری و پرپروتئین (نان و غلات، گوشت، حبوبات، تخم‌مرغ و انواع لبنیات) باید در برنامه غذایی بیمار افزایش یابد، زیرا انرژی پایه مورد نیاز این بیماران ۳۰ درصد بیش از افراد سالم است.
    مصرف غذا در حجم کمتر و دفعات بیشتر توصیه می‌شود.
    با توجه به نیاز فراوان به املاح و ویتامین‌ها خصوصا ویتامین‌های A و C‌، مصرف انواع میوه‌ها، سبزی‌ها و حبوبات (نخود، لوبیا و …) توصیه می‌شود.
    به علت اینکه اشتهای بیمار کاهش می‌یابد و مستعد سو‌ء‌تغذیه، ضعف و کاهش وزن می‌شود، تهیه و مصرف غذاهای متنوع و جدید در شکل‌های مختلف و متنوع توصیه می‌گردد.
    استفاده از انواع ادویه و آب لیمو نیز در تحریک اشتها موثر است.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.