تغذیه و سرطان پروستات

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #81924
    ezamani
    مشارکت کننده

    [align=justify]مصرف روزانه 5 نوبت میوه و سبزی تازه در کاهش خطر ابتلا به سرطان پروستات مؤثر است، در این میان مصرف سبزیجات از خانواده کلم، چای سبز، گردو، ماهی و غلات نیز توصیه می‌شود.
    انواع میوه و سبزی تازه انتخاب بهتری نسبت به آبمیوه یا آب سبزی تازه، مکمل یا عصاره‌های غذایی هستند. انتخاب سبزی و میوه متنوع باعث دریافت ویتامین‌ها و مواد معدنی متفاوت می‌شود.
    به عنوان مثال میوه و سبزیجات با رنگ قرمز شامل گوجه‌فرنگی، توت‌فرنگی، هندوانه، پیاز، توت، فلفل قرمز بوده و سایر میوه و سبزیجات با رنگ زرد و نارنجی نیز از قبیل هویج، زردآلو، پرتقال، کدو، موز، هلو و با رنگ سبز مانند اسفناج، ‌کلم، کیوی، کاهو، فلفل سبز و خیار از جمله اقلام مؤثر در پیشگیری از ابتلا به سرطان پروستات هستند.
    سبزی‌ها مخصوصا از خانواده کلم در ترمیم بافت‌های آسیب‌دیده در اثر مواد سرطان‌زا کمک می‌کنند و مصرف 5 نوبت از خانواده کلم در کاهش خطر ابتلا به سرطان پروستات مؤثر است.
    همچنین منابع آنتی‌اکسیدانی در برابر سرطان پروستات نقش حمایتی دارند و از جمله ویتامین‌ها و مواد معدنی در این رابطه می‌توان به ویتامین سلنیوم، ویتامین A و ترکیباتی مانند لیکوپن و مواد غذایی مانند آب انار و چای سبز اشاره کرد.
    منبع غذایی که به مقدار زیاد سلنیوم دارد شامل مغز‌ها (گردو، بادام، دانه‌ها تخم کدو، کنجد، آفتابگردان) و انواع نان، غلات، ماهی و مرغ است که مصرف این منابع در کاهش ابتلا به سرطان پروستات مؤثر است.[/align]

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.