تغذیه نامناسب و افسردگی

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #69769
    mosavi
    مشارکت کننده

    پژوهشگران دانشگاه ناوارا نشان دادند که مصرف چربی های ترانس و اشباع خطر بروز افسردگی را افزایش می دهد در حالی که مصرف روغن زیتون از بروز بیماری های روانی جلوگیری می کند.
    محققان ارتباط میان تغذیه و بروز افسردگی را روی ۱۲ هزار و ۵۹ نفر در طول ۶ سال انجام دادند. این افراد در ابتدای تحقیق نوع رژیم غذایی، سبک زندگی و بیماری های ابتلا به آن ها را ذکر کردند.
    هیچ یک از آن ها در ابتدای تحقیق دچار افسردگی نبودند ولی ۶۵۷ مورد از آن ها پس از پایان تحقیق مبتلا به افسردگی شدند. نتایج به دست آمده از این مطالعات نشان داد افرادی که در این مدت تحقیق از چربی های ترانس و اشباع استفاده کرده بودند، حدود ۴۸ درصد بیشتر در معرض ابتلا به افسردگی قرار دارند.
    در واقع در این میان ارتباط مستقیمی حکم فرماست به طوری که هر چه مقدار مصرف چربی های ترانس و اشباع در افراد بالاتر رود، خطر بروز افسردگی در آن ها افزایش می یابد.
    پژوهشگران اشاره کردند که مصرف چربی های غیر اشباع موجود در ماهی و روغن سبزیجات و نیز روغن زیتون به همراه انواع این غذاهای سالم شانس ابتلا به افسردگی را کاهش می دهد.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.