تغذیه مناسب ALS

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #85253
    s.shahemi
    مشارکت کننده

    بیماری «ای.ال.اس» به عنوان بیماری «لو گرینگ» نیز شناخته می‌شود. این بیماری موجب تخریب پیش‌رونده و غیرقابل ترمیم دستگاه عصبی مرکزی (نخاع) و دستگاه عصبی محیطی می‌شود و در نهایت با مختل‌شدن تدریجی عملکرد عضلات ارادی و تضعیف ماهیچه‌ها، با گذشت زمان به فلج عمومی بدن فرد بیمار منجر می‌شود.
    یکی از موانعی که اغلب بیماران مبتلا به «ای.ال.اس» با آن مواجه می‌شوند، مشکل بلع است. این جزوه به منظور یاری‌رساندن به این عزیزان و ارائه راهکارهای مفید برای گذر از برخی سختی‌های این بیماری تهیه شده است. در اینجا به اهمیت تغذیه و حفظ وزن و تأثیر بسزای آن بر بدن این بیماران می‌پردازیم.
    با پیشرفت بیماری، ماهیچه‌های مربوط به بلع به تدریج ضعیف شده و بلعیدن غذا و مایعات و رساندن مواد مغذی به بدن مشکل می‌شود. خستگی و یبوست و کاهش اشتها از دیگر مشکلاتی است که این بیماران تجربه می‌کنند.
    رژیم غذایی خوب و متعادل:
    • تغذیه خوب به شما انرژی بیشتر و احساسی خوب از شادابی و سلامت می‌دهد.
    • باعث تقویت سیستم ایمنی بدن شما خواهد شد و از ابتلا به عفونت جلوگیری می‌کند.
    • رژیم غذایی متعادل برای حفظ عضلات و چربی بدن ضروری است.
    • نخوردن غذای کافی، باعث تحلیل عضلانی و فقدان چربی لازم و در نهایت به کاهش وزن و قدرت بدنی منجر می‌شود.
    • هر انسانی با استفاده از یک رژیم غذایی متعادل همراه با کالری کافی، پروتئین‌ها، ویتامین‌ها و مواد معدنی، نیازهای تغذیه‌ای بدن خود را به‌خوبی تأمین می‌کند.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.