تغذیه صحیح در ماه رمضان شامل رعایت تعادل و تنوع در برنامه غذا است

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #89773
    m.jarahzadeh
    مشارکت کننده

    به گزارش روز شنبه ایرنا از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایلام، فتانه کاوری زاده در خصوص مواد غذایی مناسب مورد استفاده روزه داران برای یک تغذیه صحیح اظهار کرد: افراد روزه دار در هنگام افطار و سحر باید از همه گروه های غذایی به تناوب استفاده کنند.

    وی ادامه داد: تنوع به معنی استفاده از گروه های غذایی اصلی شامل گروه نان و غلات، گروه میوه ها، گروه سبزیجات، شیر و لبنیات و گروه گوشت، حبوبات، تخم مرغ و مغزها و جایگزین های آن است.

    کاوری زاده افزود: تعادل نیز در مصرف مواد غذایی در ماه مبارک رمضان بدین معنی است که از همه گروه های غذایی به مقدار کافی مصرف شده و از کم خوری و پرخوری پرهیز شود.

    وی با بیان اینکه افراد روزه دار همانند زمانیکه روزه نیستند، سه وعده غذا بخورند که شامل افطار، شام و سحر است، گفت: هنگام افطار مصرف غذاهای سبک و مختصر مانند شیر گرم همراه با دو یا سه عدد خرما، فرنی، شیر برنج، حلیم بدون روغن توصیه می شود.

    وی یادآور شد: با فاصله یک تا یک و نیم ساعت پس از افطار بهتر است یک وعده غذایی مثل شام سبک صرف شود و غذای مصرفی در وعده سحر ویژگی وعده ناهار را داشته باشد تا از ایجاد گرسنگی در طول روز پیشگیری شود.

    کاوری زاده گفت: در وعده شام و سحر و فاصله بین آنها مقدار مناسبی سبزیجات و میوه ها مصرف شود تا علاوه بر رفع تشنگی در طول روز، ویتامین و مواد معدنی مورد نیاز بدن تامین شود.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.